He aha nā koi no ka hoʻolālā badge

ʻO ka hoʻolālā badge ka hana mua i ka hoʻopilikino ʻana i kāu badge.ʻAʻole kūʻokoʻa ka hoʻolālā badge.Pono e hoʻoholo i ka leo kūpono a me ke ʻano, nā mea kūpono, kahi hoʻolālā maʻemaʻe a nani, ke ʻano kūpono a me ka hui kala kūpono.I ka hoʻolālā ʻana i kahi kiʻi, ma waho aʻe o ka hahai ʻana i nā koi kūpono, pono e noʻonoʻo ʻia kekahi mau mea, e like me ka hoʻoholo ʻana i ka leo kūpono a me ke ʻano, ka hoʻolālā ikona, ka hoʻolālā ikona, etc.

ʻO ka pilina ma waena o ke poʻo a me ka hana hana, ka hoʻonani o nā mea laina, ka hoʻonaninani ma ke kua, a me nā mea ʻē aʻe, e nānā kākou i ka hoʻolālā ʻana o ka hōʻailona.

一.Nā Koina Hoʻolālā Kaha

E hoʻoholo i ka leo kūpono a me ke ʻano.Ma mua o ka hoʻolālā ʻana i kahi ikona, e noʻonoʻo mua i ke kumu hoʻolālā a me ka hoʻohana ʻana i ka hihia o ka ikona, a laila koho i ke ʻano kūpono e pili ana i kēia mau kumu.

2. Hoʻolālā ʻeleu hōʻailona.Ke kiʻi ʻana i kahi hoʻolālā hōʻailona, ​​hiki iā ʻoe ke hōʻiliʻili i nā mea kūpono a hōʻike iā lākou e ʻike i ka mea kūpono loa.

3. Pono nā kiʻi i hoʻolālā ʻia e maʻemaʻe a nani hoʻi.ʻAʻole pono ka nui a me ka paʻakikī nā hiʻohiʻona ikona a me nā mea.Pono lākou e hoʻonohonoho maikaʻi ʻia a ʻaʻole i ʻike ʻia he haunaele.

4. Pono ka hoʻolālā ikona i ka hoʻolālā kūpono.ʻAʻole pono ka hoʻolālā ikona e noʻonoʻo i nā kikoʻī, akā ʻo ka hui pū ʻana hoʻi, ʻaʻole pono ka nui.Ma keʻano laulā, hoʻohana ʻia nā hōʻailona i nā manawa koʻikoʻi, no laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o ke ʻano kūpono.

5. Pono ka hoʻohālikelike kala.ʻAʻole ʻōlelo ʻia e hoʻohana i nā kala i ʻokoʻa loa, i ʻole e hoʻopilikia i ka hopena holoʻokoʻa o ka hoʻolālā.

二.Nā mea e noʻonoʻo ai i ka wā e hoʻolālā ai i nā hōʻailona

1. E koho i nā polokalamu hoʻolālā Badge

Hoʻolālā pinepine ʻia ka hoʻolālā ʻona me ka hoʻohana ʻana i nā polokalamu kamepiula e like me coredraw, illustrator, etc. Inā pono ʻoe e hana i nā kiʻi 3D, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka polokalamu 3D MAX.

2. ʻO ka pilina ma waena o ka hoʻolālā badge a me ka ʻenehana badge

Nui nā ʻano badge, a hoʻohana nā ʻano ʻokoʻa i nā ʻano hana like ʻole.Inā makemake ʻoe e hana i kahi kiʻi enamel, akā inā ʻoe e hana i kahi kala ikona paʻakikī a loaʻa nā kala gradient, a laila ʻaʻole pono kēia.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke koho ʻana e paʻi i kāu logo i hana pono ʻia.

3. Hoʻolālā hope ʻino

ʻOiai he mea nui ka nani a me ka maʻalahi o ka hoʻolālā ma ke alo o ka pahu, ʻaʻole hiki ke nānā ʻia ka hoʻolālā ʻana ma hope o ka badge.No ka hana ʻana i kahi hōʻailona piha, pono e hana ʻia ka hoʻolālā ma ke kua.Ma keʻano laulā, loaʻa nā lithographs maikaʻi.Ka hopena ma ka hoʻolālā hope.E koho i ka Discharge e hana i ka hopena matte.Ke hoʻolālā ʻana i ke kua o kahi hōʻailona, ​​makemake kekahi poʻe e hoʻokomo i kahi hōʻailona a i ʻole nā ​​​​ʻike pili.

Inā makemake ʻoe i nā hōʻailona kūikawā, hiki iā ʻoe ke koho iā Deer Gifts Co., Ltd. i mea hoʻolako.Me ko mākou ʻike waiwai a me ka ʻike, hiki iā mākou ke hāʻawi iā ʻoe i nā huahana maikaʻi a me nā lawelawe ʻoluʻolu.

Nā Hana Paʻa Kino Metala


Ka manawa hoʻouna: Sep-12-2023

Manaʻo manaʻo

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou